to top

Bel ons! 040 - 787 82 83

Workshops

Workshops

 

Vitaliteit is meer dan fit zijn en gezond eten. De balans tussen werk en privé is zeker van grote invloed. Als werkgever zijn er diverse mogelijkheden om je werknemers zo vitaal mogelijk te maken. Ook op het gebied van financiële gezondheid.

50% van de bevolking heeft hun financiële zaken goed op orde.
10% heeft al zoveel financiële problemen dat deze bij de gemeente bekend zijn voor schuldhulpverlening of hebben een beschermingsbewindvoerder.
40% heeft onvoldoende geld om een financiële tegenvaller op te kunnen vangen.

Dit komt onder andere door scheiding, ziekte, uitkering of een financiële tegenvaller zoals een onverwachte belastingaanslag, bijbetaling stroomrekening of vervanging van een auto, wasmachine of verwarmingsketel. Dit kan ook merkbaar op de werkvloer zijn. Iemand die veel aan zijn hoofd heeft, functioneert meestal niet optimaal. Dat is jammer, want er zijn oplossingen voorhanden. Voor deze groep is het van belang om te leren budgetteren en financieel fit te krijgen.

Budget Workshop:
Vitaliteit is meer dan fit zijn en gezond eten. De balans tussen werk en privé is hierbij van grote invloed. Het aantal huishoudens met schulden blijft maar stijgen. Dit komt onder andere door scheiding, uitkering, verkeerde financiële beslissingen, hoge hypotheeklasten enz. Dit kan ook merkbaar op de werkvloer zijn. Iemand die veel aan zijn hoofd heeft, functioneert meestal niet optimaal. Dat is jammer, want er zijn oplossingen voorhanden.

U kunt een belangrijke rol spelen in het aanpakken van het probleem.

Er zijn er diverse mogelijkheden om de deelnemers zo vitaal mogelijk te maken. Ook op het gebied van financiële gezondheid.
Eén ervan is de workshop die we in een dagdeel kunnen doen, of in 4 sessies.

Inhoud:
Hoe werkt ons geldbrein?
wat komt er in en wat gaat eruit? (budgetoverzicht)
Recht op toeslagen e.d.
Waar kun je op besparen (boodschappen, verzekeringen, energie, telecom enz.)
Delen tips, trucs en ervaringen

Prijs:
In overleg. Dit is maatwerk per bedrijf en afhankelijk van de duur van de workshop en het aantal werknemers.

Contact

 

Contact

Frisselsteinstraat 5 / kantoor 0.08
5461 AD  Veghel

  • 06 - 34 224 554
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.